PETER VARG HYPNOS NLP & NS COACH
       
 
     
1 Mitt mål och min passion
är att hjälpa människor bli helade fysiskt, känslomässigt och andligt. Inget gör mig gladare än att uppleva en människa utvecklas till vad den personen skulle vilja vara och bli.


Event / Storytelling

Framgångsrika personer och företag använder ofta storytelling i marknads- föring och kommunikation. Storytelling levandegör och förpackar företagets historia och berättelsen om sig själv, sina kunder och sin verk- samhet.

En bra historia berättades förr vid lägerelden. Idag berättas de på arbetsplatsen, i vardagsrummet och

i sociala medier.

Fenomenet är det samma men kanalerna är moderna och en väl berättad historia med dramaturgisk finess är ett effektivt verktyg.

 

Med 30 år i upplevelsebranschen som entertainer och eventproducent och över 3 000 uppdrag nationellt och internationellt har jag idéer och förutsättningar för att skapa ett unikt och personligt storytellingevent för ditt företag. Alla har en historia att berätta och tillsammans hjälps vi åt med att skapa din eller ditt företags.

kontakta mig = www.petervarg.se

  FÖRELÄSNING & WORKSHOP

 

FÖRELÄSNING / INFOTAINMENT

”DU BLIR VAD DU TÄNKER - HUR TÄNKER DU?”

 

Skapar du ditt liv eller skapar livet dig? Hur påverkar tankens kraft oss och hur kan vi ta kontrollen över våra liv för att till fullo uppfylla våra innersta önskningar och mål?

 

Min föreläsning ”Du blir vad du tänker – hur tänker du?” handlar om det medvetna och undermedvetnas kraft. Den handlar om förändringsprocesser på ett djupare plan, optimal mental & kroppslig hälsa och ett holistiskt förhållningssätt. Intention, motivation, fokus och affirmation leder till handling och en bestående förändring.

 

Med kraftfulla och enkla tekniker, modeller och förhållningssätt ger jag dig möjlighet att förstå hur vi fungerar på djupet och varför vi har en tendens att få det vi fokuserar på och inte det vi vill ha.

 

Föreläsningen är en multiupplevelse där jag blandar teori och praktik med mentalism, interaktiva upplevelser, humor och live-coaching som berör på djupet.
     
 

WORKSHOP (3 timmar till 2 dagar)

”DU BLIR VAD DU TÄNKER - HUR TÄNKER DU?”

 

När en större förändring måste ske – oavsett om den är individuell,

i grupp eller inom ett företag med tusentals anställda – måste den förankras på ett djupare plan än bara det medvetna, allt för att skapa den långsiktiga och varaktiga förändringen.

 

Denna workshop handlar om hur vi ska påverka och låta oss påverkas av våra tankar och inre drivkrafter, så att de jobbar

för oss och inte emot oss.

Ett praktiskt jobb med " portvakten " och den inre kritikern mot självsabotage och livsmål…

 

Vi jobbar även specifikt med de utvecklings- och förändrings - processer som är unika för just dig eller ditt företags situation.

Vi ser över individ-, företags- och ledarskapsutveckling på alla

plan och integrerar hållbara förändringsmetoder som tar alla med

på tåget.

 

Workshopen anpassas helt efter dig eller ditt företags mål och visioner.